Facebook logo

Instagram logo

Nettsiden levert av NordMarketing

Org nr 916 667 779 Presenza AS
Heimdalsveien 6c, 1412 Sofiemyr

MIN SIDE

Presenza Logo

Elsa Grimsmo:

 

Elsa er vår coach og rådgiver, dedikert til å hjelpe deg finne mer glede og handlekraft i hverdagen. Hun startet sin tredje karriere i Presenza for 10 år siden og tok sin tredje utdannelse i en moden alder. Elsa grunnla Presenza med et sentralt spørsmål: "Hva gjør du når vanskelige og krevende situasjoner oppstår?" Med mer enn 20 års erfaring i ulike roller, inkludert 10 år i helse- og sosialomsorgen, deler Elsa sin kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å ta informerte valg og føle deg trygg på valgene du gjør.

Elsa er en sertifisert NLP-Meta Coach, Goal Mapping-fasilitator, og Mindfulness-instruktør. Hun er dedikert til å arbeide med deg for å finne DIN VEG.

Send mail til Elsa

Her hos Presenza, er du, som medmenneske, det viktigste for oss. Vi er her for å hjelpe deg å navigere gjennom livets utfordringer og finne din vei til hverdagsglede.

Per Kristian Johnsen:

 

Per er vår rådgiver og endringsleder, en ekspert på å hjelpe folk i alle stillinger i arbeidslivet. Med en karriere innen IT siden '79, har Per en lidenskap for IT-systemer og mennesker, med spesiell interesse i hvordan de to krysser veier i prosesser.

Pers styrke ligger i å samle og bearbeide informasjon, lære av den, og formidle den videre med et bilde av muligheter. Han har omfattende erfaring med IT-prosjekter, ledelse, og prosjektledelse, og har arbeidet som management consultant for både private og offentlige organisasjoner.

Som en sertifisert endringsleder, bruker Per mindfulness i sitt arbeid og utvikler konseptet MNDFL Consulting – for å skape bedre trivsel på arbeidsplassen og fokusere på utvikling av personlige styrker for å finne DIN VEG.

Send mail til PK

Vi er Presenza

Velkommen til Presenza!
Vårt motto er "Et liv med hverdagsglede…hvert øyeblikk teller".

Vi tror på å utnytte hvert øyeblikk og gi det videre. Det er kjernen i vår oppgave: Å oppdage, dele og gi deg verktøyene du trenger for å utvikle deg og skape et meningsfullt liv.

Møt vårt team:

 

Følg oss i våre kanaler

​​​​​​​