Facebook logo

Instagram logo

Nettsiden levert av NordMarketing

Org nr 916 667 779 Presenza AS
Heimdalsveien 6c, 1412 Sofiemyr

MIN SIDE

Presenza Logo
ser opp stammen på et tre som er fullt av høstfargede blader
01 June 2023

Drømmen som Forvandlet Liv:
En Historie om Karanba

"Alle store prestasjoner starter med en drøm", er det blitt sagt, og dette var utvilsomt tilfelle for Tommy Nilsen, en tidligere profesjonell fotballspiller. Hans drøm ledet til oppstarten av prosjektet Karanba i Rio de Janeiro i 2006. Karanba, et kreativt omskrivning av ordet 'Caramba', gir en idé om den dype følelsen Tommy opplevde da han først møtte de enorme sosiale og økonomiske forskjellene i Brasil. Motivert av disse erfaringene, satte han et ambisiøst mål om å forandre liv.

Karanba inspirerer oss

Siden Presenza ble etablert i 2013, har vi hatt den store gleden av å følge Tommy og hans banebrytende prosjekt, Karanba, og lære av hans strategi. Denne reisen har vært utrolig inspirerende og innsiktsfull for oss.

Baksiden på drakt med trykket hvem som støtter Karanba

 

Karanba er først og fremst en arena for kjærlighet, oppmerksomhet og omsorg, et sted hvor barn og unge fra slumområdene kan blomstre. Gjennom en kombinasjon av fotball, undervisning og disiplin, blir drømmer virkeliggjort og liv forvandlet.
Prosjektet har fokus på personlig utvikling, utdanning og utfoldelse, som forbereder deltakerne på livet, med målet om å forme "hele mennesker" for fremtiden.

En jente fra Karanba snakker med Eliane fra Presenza sammen med en av trenerene

Skaper trygghet og forståelse

Tommy og hans team har mesterlig klart å håndtere det som er essensielt for oss alle. Vi har alle behov for et sted hvor vi blir sett og opplever trygghet og forståelse. Et sted hvor vi har frihet til å utvikle oss og skape et liv for oss selv. Dette innebærer å kunne utvikle våre fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige evner.

For å realisere ditt potensiale som et helt menneske, kan du starte med å sette mål for hva du ønsker å oppnå på disse forskjellige områdene. Du kan forbedre din fysiske helse ved å spise sunnere og trene regelmessig, utvikle dine mentale evner gjennom å lære nye ferdigheter eller ta kurs, eller utforske din åndelighet gjennom meditasjon eller andre praksiser.

Karanba er samlet i en ring før en kamp på Norwaycup

Finn inspirasjon fra andre som jobber mot sine mål

Det er også kraften i inspirasjon fra andre. Uansett hva målene dine er, kan det være nyttig å finne inspirasjon fra andre som kjemper for å nå sine mål. Vi kan lære mye ved å observere hva Tommy og teamet hans i Karanba oppnår.

Hvis du føler deg inspirert til å støtte Karanba og deres fantastiske arbeid, kan du finne mer informasjon om dem her.
Så, hva venter du på? La oss starte reisen mot å forvandle liv sammen.

Relaterte artikler

07 April 2024
Hvis
02 April 2024
Jeg