Facebook logo

Instagram logo

Nettsiden levert av NordMarketing

Org nr 916 667 779 Presenza AS
Heimdalsveien 6c, 1412 Sofiemyr

MIN SIDE

Presenza Logo
ser opp stammen på et tre som er fullt av høstfargede blader
17 June 2023

Min perfekte ferie

I denne unike India-opplevelsen ble den perfekte ferien formet av kontrastene og mangfoldet vi møtte underveis. India viste seg som et land av motsetninger, som både fascinerte og berørte oss på dypeste vis. Fra den larmende, overfylte byen Mumbai til de rolige, noen ganger helt folketomme, vakre strendene, var det som om vi ble transportert mellom to forskjellige verdener.

På tur gjennom fargerike opplevelser til filler og fattigdom

Den pulserende byen vekket våre sanser med sine travle gater og fargerike markeder, med lukter og smaker jeg aldri før har opplevd, Mumbai ga oss en innsikt i det hektiske urbane livet i India. Samtidig skapte de roligere strendene en følelse av fred og balanse, og vi kunne virkelig koble av og nyte øyeblikket.

 

solnedgang med Mumbai i bakgrunnen og et tre i forgrunnen

 

Et land med store kontraster

Men det var ikke bare kontrastene mellom by og strand som gjorde denne ferien spesiell. Vi fikk også muligheten til å se og reflektere over de store sosiale forskjellene i India.
Mens noen levde i overdådige marmorpalass, bodde andre i enkle pappskur. Det satt ting i perspektiv for oss. Det var hjerteskjærende å se hvordan noen slet med oppgitthet og lidelse, samtidig som andre utnyttet mulighetene som landet hadde å tilby.

primitive hus i slummen i India med et lite vann fremfor og skog i bakgrunnen

Vår India-opplevelse var også preget av det åndelige og religiøse India. Å delta i fargerike seremonier og besøke hellige steder ga oss en forståelse av den dype spirituelle troen som preger landet.Ayurveda, den 5000 år gamle tradisjonen for helbredelse og velvære, viste oss hvordan gammel visdom fortsatt er levende i dagens kultur og hvordan helhetlig velvære kan oppnås gjennom naturlige midler.

en gate i india med mange tuk-tuker og folk i gatene, med gamle bygg med mange skilt på veggene

En reise med minner for livet

Alt i alt ble denne ferien den perfekte balansen mellom opplevelser, refleksjon og berikelse. India utfordret oss til å se verden med nye øyne og åpne våre hjerter for kontraster og forskjeller.

Vi ble inspirert til å omfavne mangfoldet og til å være åpne for det ukjente. Denne reisen ga oss ikke bare minner for livet, men også verdifull lærdom om takknemlighet, ydmykhet og å se skjønnheten i motsetninger.
Det er derfor denne India-opplevelsen vil bli husket som vår perfekte ferie – en ferie som rørte ved våre hjerter og beriket våre sjeler.

Mann og dame som står sammen med 7 barn fra slummen i India

Relaterte artikler

07 April 2024
Hvis
02 April 2024
Jeg