Facebook logo

Instagram logo

Nettsiden levert av NordMarketing

Org nr 916 667 779 Presenza AS
Heimdalsveien 6c, 1412 Sofiemyr

MIN SIDE

Presenza Logo
ser opp stammen på et tre som er fullt av høstfargede blader
17 June 2023

Sommervelvære: Boost energien din med naturens magi

Mennesker er en del av dette enorme kosmiske universet, Vi er knyttet til naturen og dens sykluser på måter som ofte går ubevisst forbi oss i vår travle hverdag.

 

De fire årstidene, våren, sommeren, høsten og vinteren, er en del av en naturlig syklus som gjentar seg år etter år. Hver av årstidene har sin egen unike karakter og påvirker oss både fysisk og emosjonelt. 

Siden vi nå er i sommeren så begynner vi like godt her

Dette er en tid på året som for meg er den mest gledesfylte og energiske årstiden.

Sommeren gir meg en følelse av frihet og glede som kan være vanskelig å finne på andre tidspunkter av året. DET er ikke tilfeldig 

Solen skinner lenger, dagene er lengre, og naturen blomstrer i all sin prakt. Det er en tid for ferie, utendørsaktiviteter, sosiale sammenkomster og nye opplevelser.

 

to armer som strekker seg opp mot solen

 

Naturens sommergave

Solstrålene som varmer huden, har en direkte innvirkning på vårt velvære. Sollys øker produksjonen av serotonin, også kjent som "lykkehormonet," som bidrar til å løfte humøret vårt og gi oss en følelse av velvære. 

Det øker også produksjonen av vitamin D i kroppen vår, som er essensielt for sunne bein og generell helse.

Sommeren gir meg også muligheten til å komme tettere på naturen. Jeg kan nyte vakre solnedganger, frodige grønne omgivelser, og den beroligende lyden av bølgene på stranden eller fuglesang i skogen. 

Naturen er den perfekte kilden til velvære og vitalitet.

solen som skinner mellom trærne med lett tåkedis

Velvære med mindfulness

Sommeren er en tid for reise-eventyr og gjenoppdag gamle steder ....

Naturligvis ønsker jeg meg gode opplevelser, de gode følelsene, de som bobler, skaper ro, de som får frem smilet og skaper latter og glede. En tilstand av velvære......

 

La sommeren inviterer deg til å senke tempoet og være til stede i øyeblikket. Utforsk kraften i mindfulness, bruk sommeren til å dyrke nærvær og indre ro. Gjennom øvelser som å meditere utendørs, lytte til lydene i naturen eller føle gresset mellom tærne, kan vi oppleve en dypere forbindelse med oss selv og omgivelsene rundt oss.

Plei kropp og sjel

Sommervelvære handler også om å ta vare på vår fysiske og mentale helse. Pleie kroppen gjennom sunn mat, fysisk aktivitet og nok hvile. Bruk tiden til å slappe av, lese eller høre på en god bok i skyggen eller nyte en piknik i naturen. Det gjelder å finne balansen mellom aktivitet og avslapning for å gi kroppen og sjelen den omsorgen den fortjener.

Sommervelvære handler om å omfavne solens energi, naturens skjønnhet og utfordre oss selv til å oppleve nye eventyr. Ved å søke kontakt med naturen, være til stede i øyeblikket og pleie både kropp og sjel, kan du virkelig booste sommerglede og vitalitet.

Så la oss omfavne sommerens magi og la den lyse opp våre liv med strålende velvære.

 

Prøv en guidet meditasjon

 

Relaterte artikler

07 April 2024
Hvis
02 April 2024
Jeg