Facebook logo

Instagram logo

Nettsiden levert av NordMarketing

Org nr 916 667 779 Presenza AS
Heimdalsveien 6c, 1412 Sofiemyr

MIN SIDE

Presenza Logo
ser opp stammen på et tre som er fullt av høstfargede blader
10 June 2023

Stol på prosessen

Livet kan definitivt føles som en krevende sprint hvor jeg streber etter å nå mål. Men det gir meg en retning å jobbe mot,  motiverer til å ta nødvendige valg for å oppnå det jeg ønsker.

Uten mål føler jeg meg at jeg står stille og mister fokus i hverdagen, samtidig er bevisstheten  om prosessen like viktig som målet i seg selv.

En prosess er reisen for å nå mål, og det er i denne reisen det er muligheter til personlig vekst, læring og selvutvikling. Prosessen er ikke bare et middel for å nå målet, men en verdifull del av vårt liv.

Slagkraftig og Rå i hverdagen

De små seirene underveis MÅ feires og uforutsette hendelser som oppstår gir muligheter til å justere kursen og tilpasse endringene.

Det er fristende å gi opp når livet ikke går som planlagt. Når jeg føler jeg  blir slått tilbake av noe som jeg  trodde skulle hjelpe meg, da kan det virke som om alt er bortkastet. Tankene spinner rundt i hodet, og tvilen sniker seg inn.

dame som går med rullator i en tom gate

 

Men nettopp da må jeg minne meg selv om å stole på prosessen. For det er i motgangen og tilbakeslagene at den virkelige veksten skjer, og det er i disse øyeblikkene at troen på prosessen blir avgjørende.

I hverdagen min nå er det viktig for meg å minne meg selv om betydningen av både mål og bevissthet om prosessen. Målene mine gir meg en retning å strekke meg mot, og de motiverer meg til å fortsette å ta skritt fremover.

Dame som får hjelp av fysioterapeuten mens hun støtter seg til et høyt bord

Ha troen på at du er på rett vei

Å stole på prosessen handler om å akseptere at ikke alt går som planlagt, men likevel opprettholde troen på at jeg er på rett vei.

Det handler om å være tålmodig og tillate meg selv å lære underveis.

Det handler også om å være fleksibel og justere kursen når det er nødvendig. I stedet for å se tilbakeslagene som nederlag, ser jeg dem som muligheter for læring og vekst.

Når jeg ser tilbake på tidligere utfordringer jeg har overvunnet, er det tydelig at det er i motgangen jeg har vokst mest. Det er i de tøffe stundene jeg har oppdaget min egen styrke og mot.

Denne behandlingen jeg har gått gjennom nå oppleves i dag som den har satt meg tilbake, men den definerer ikke meg. Jeg er mer enn mine motbakker - jeg er slagkraftig og rå.

dame med rød jakke som er ute å går etter opptrening

Livet er en reise

Så nå, og hver dag fremover, velger jeg å stole på prosessen. Jeg velger å se dette tilbakeslaget som en mulighet til å bygge meg selv opp igjen.

Jeg lar ikke frustrasjonen definere meg, men heller bruke den som drivstoff til å fortsette å kjempe. Jeg vil vise verden og meg selv at jeg er i stand til å overvinne hindringer som kommer min vei.

 

Livet er en reise, og det er viktig å sette seg mål og ha bevissthet om prosessen. Målene gir oss retning, mens prosessen gir oss muligheten til å vokse og utvikle oss.

Det handler om å stole på prosessen, selv når det er vanskelig.....
Ved å gjøre det kan også du være slagkraftig og rå i hverdagen, uansett hva livet kaster på deg.

 

Takk for at du er med på denne reisen, hvor jeg gjerne deler innsikt, erfaringer og verktøy for å hjelpe deg med å finne styrke og mot til å fortsette å gå fremover. For når du virkelig stoler på prosessen, kan du oppnå det du drømmer om og være - slagkraftig og rå i hverdagen.

Relaterte artikler

07 April 2024
Hvis
02 April 2024
Jeg